Teisipäev, jaanuar 3, 2017
 

AS Hiiu Teed jätkab AS Tariston nime all

Alates 1. jaanuarist alustab ühendettevõte AS Tariston, mis koondab senised Nordeconi tütarettevõtted AS Järva Teed, AS Hiiu Teed ning ASi Nordecon teehoolde- ja tehnikadivisjoni.
ASi Nordecon juhatuse esimees Jaano Vink ütles, et Nordeconi tütarettevõtted, algselt maakondlikud teehooldus­ettevõtted Järva Teed ja Hiiu Teed, on aastatega oma tegevusvaldkondi olulisel määral laiendanud ning senine n-ö maakondlik käsitlus on nende ettevõtete puhul juba aastaid eksitav, sellest ka nimemuutus.
Vink selgitas, et muudatus kontserni struktuuris suurendab efektiivsust ning edukamalt loodetakse osaleda maakonnapõhistel riigimaanteede hooldehangetel. “Taristoni näol koondub kogu teehoolde valdkond nii juhtimise, oskusteabe kui ka spetsialistide mõistes ühte löögirusikasse, mis suurendab oluliselt meie konkurentsivõimet tegevusvaldkonnas ning võimaldab pakkuda paremat teenust,” sõnas Vink.
ASi Tariston juhatuse esimees on Kaspar Kaldjärv. Tema sõnul nimevahetusega seoses ei muutu kõik senised õigused, kohustused ja koostöölepingud, mis sõlmitud Järva Teede, Hiiu Teede või ASiga Nordecon.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411