Teisipäev, jaanuar 3, 2017
 

Algas Hiiu Folgi piletimüük

repro
Detsembris algas Hiiu Folgi passide müük. Sel aastal juba kolmeteistkümnendat korda toimuval festivalil astuvad 20.–23. juulini üles parimad pärimusmuusikud meilt ja mujalt, sh Eesti-Belgia ühisansambel Estbel, Melanhoolsed Meestelaulud, Torupilli duo ja Schönbergi kvartett, Untsakad, Jaak Johanson ja Krista Citra Joonas, VLÜ jpt. Kuulda saab ka uusi ja põnevaid
pärimuskollektiive.
Lisaks kontsertidele on Hiiu Folgil ka mitmeid kõrval­programme: toimuvad õpitoad, loodusmatkad, filmiprogramm jpm ning pisematele tegevused lastepesades. Festivalilt ei puudu ka laat ning kodumaise ja eksootilise toidu ala.
Kontserdid toimuvad üle Hiiumaa eri kohtades. Pealava asub Kassari kiigeplatsil, ent avakontsert toimub hea tava kohaselt neljapäeval, 20. juulil Kärdlas. Festivali lõpetavad tavapäraselt pühapäevased kirikukontserdid üle kogu Hiiumaa.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411