Reede, jaanuar 6, 2017
 

Aasta esimene laps pere neljas

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Selle aasta esimene laps nägi Hiiumaa haigla sünnitus­osakonnas ilmavalgust 2. jaanuari hommikul. 50 sentimeetrit pikk, 3 kilo ja 720 grammi kaalunud poisslaps on Ulvi Kark-Jaarma ja Priit Jaarma neljas laps. Peres kasvab juba kolm tütart. Ema ütles esmaspäeval veel haiglas olles, et nii tema kui lapsega on kõik korras: “Paistab olema rahuliku loomuga.” Uus ilmakodanik sai nimeks Magnus Alexander. Nimevalik tehti suure hulga pereliikmete poolt väljapakutud variantide seast.
Mullu sündis Hiiumaa haiglas 48 last, neist poisse 28 ja tüdrukuid 20. SA Hiiumaa Haigla juhatuse liige Riina Tamm ütles, et kõige noorem sünnitaja oli 19aastane ning kõige vanem 45aastane. Esimene laps sündis 22 perre, teine laps 14 perre, kolmanda lapse sai kaheksa peret ja neljanda lapse neli peret. “Soovime kõikidele ilusat uut aastat, tervist, südamerahu ja hoolimist üksteisest – armastage ja hoidke oma lähedasi!” ütles Riina Tamm oma uusaastasoovi kõigile.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411