Teisipäev, detsember 13, 2016
 

Võrkpalli rahvaliiga vahekokkuvõtted

Hiidlased on teada-tuntud võrkpallihuvilised ning mängijaid leidub lisaks meistri-ja esiliigale ka  Credit 24 sarja rahvaliiga võistkondades. Siinkohal teen kokkuvõtte, kuidas meie mängijate võistkondadel 2016/2017 hooajal läinud on.
Segavõistkondadest kõige tugevamas, esimeses tugevus­grupis võtab üksteiselt mõõtu neli võistkonda. Ainult hiidlastest koosnev ja sel aastal Coop Hiiumaa nime kandev võistkond on pidanud vastu võtma oma esimese napi kaotuse 2:3 võistkonna VK Kramp vastu. Meie võistkonnas on üles antud Erkki Kallas, Mari-Liis Mänd, Toomas Nurk, Jaan Rebel, Mirje Roasto, Mari Vahtra, Jaana Üksik, Tõnis Villmäe ja Tanel Villmäe.
Segavõistkondade teise tugevusgrupi kesk-regioonis (kokku viis regiooni) on samuti alustanud napi 2:3 kaotusega võistkond Hiiu Teed, kel tuli alla jääda võist­konnale Sandpit. Võistkonnas on üles antud Kersti Golub, Silver Laidro, Kaius Põtter, Andres Sahtel, Dagmar Tarkmees, Teet Teemets, Deilor Väli, Piret Põllu ja Marge Vähter.
Meeste esimeses tugevusgrupis on praegu liider Valts-E-Service meeskond, kes on alustanud oma hooaega väga edukalt kahe võiduga. 3:0 alistati Wilsons/Unibeti võistkond ning samuti 3:0 seisuga  Ridala SK. Hiidlastest mängivad võistkonnas Erkki Kallas, Kaspar Kibuspuu, Toomas Nurk, Jaan Rebel, Teet Teemets, Talis Vähejaus, Tanel Villmäe, Tõnis Villmäe, Priidu Niit ja suvehiidlane Martin Lauri.
Meeste teise tugevusgrupi D-alagrupis (kokku kuus alagruppi) mängib Kristjan Tatar Lennujaama SK võistkonnas ning nad on alustanud samuti edukalt, alistades Retro 2 võistkonna 3:2.
Meeste kolmanda tugevus­grupi B-alagrupis (kokku viis alagruppi) Novarc/TTÜ Ehituse võistkonnas mängiv Egert Pajor on koos meeskonnaga pidanud vastu võtma kaks kaotust: 0:3 Aruküla 2-lt ja 1:3 VK Teemu M-lt.
Naiste esimese tugevusgrupi põhja-regioonis (kokku kolm regiooni) mängiv Jaana Timofejev on oma võistkonna Peetri VK kolme võiduga alagrupi liider – alistatud on 3:0 Ülemiste City/Server, 3:1 VK Retro ja 3:0 SEB naiskonnad.
Samas alagrupis mängib Ülemiste City/Serveri võistkonnas Liana Lemkov, kelle võistkond on pidanud vastu võtma kaks kaotust: 0:3 Peetri VK-lt ja 2:3 VK Retrolt.
VK Seltskond, kes samuti mängib samas alagrupis, on pidanud vastu võtma ühe 1:3 kaotuse võistkond Kosmos vastu. VK Seltskonna ridades astub üles Airi Ilisson-Cruz.
Naiste teise tugevus­grupi lääne-regioonis (kokku neli regiooni) juhib kolme võiduga tabelit Hiiu Teed naiskond, alistades kõiki kolme alagrupi võistkonda, Saaremaa Ultrat, Märjamaa SK-d ja Käru naiskondi. Kõigi nendega tuleb veel üks kord kohtuda, seejärel selguvad üleminekumängudele pääsejad.
Hiiu Teed mängib koosseisus Piret Pukspuu, Mari-Liis Leivalt, Piret Põllu, Terje Lees-Leesma, Mari Vahtra, Kersti Golub, Marina Väljas, Kristi Linkov ja Marge Vähter.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411