Teisipäev, detsember 20, 2016
 

Väikekaubikute ja -busside diskrimineeri­mine lõpeb

OÜ TS Laevad teatas veebilehel Praamid, et e-teeninduses on jõustunud muudatus, millega N1-kategooria sõidukite vabu kohti arvestatakse sõiduautode vabade kohtade arvu järgi. Muudatus võimaldab vabade sõiduautokohtade olemasolul osta e-teenindusest pileteid ka N1-kategooria sõidukitele.
Praamid.ee infotelefonilt selgitati, et pileti saab osta, kuid see, kas sõiduk suunatakse sõiduautode või veoautode ritta, sõltub tehnilises passis olevast märkest. Väikebusside puhul on piiriks kuni 23 reisijakohta või üle selle, kaubikute puhul kaal 3500 kg. Samuti on kassade juures väravas seade, mis mõõdab auto kõrguse ja suunab selle automaatselt õigesse ritta.
Uue vedaja liiniletulekust, 1. oktoobrist oli probleemiks, et sõiduautodega sisuliselt sama suured kaubikud pidid seisma suurte veoautodega samas ooterivis ja see suurendas nende riski laevast maha jääda.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411