Reede, detsember 30, 2016
 

Rekordid Roberta Mikult

Treener Triinu Schneider osales kahe õpilasega ujumise Eesti meistrivõistlustel. Roberta Mikk ja Catlin Hüüdma tegid kahepeale neliteist starti, millest sündis koguni kuus isiklikku rekordit. Parimad tulemused vormistas Mikk seliliujumises: 100 meetri distantsil oli ta ajaga 1.12,73 juunioride seas kuues ja 50 meetris ajaga 33,17 teenis ta 11. koha. Nii Mikk kui Hüüdma on ujumisega tegelenud juba ligi kümme aastat. Võistlustele sõidetigi isiklike tippmarkide sooritamise ootuses.
“Arvan, et kui õpilane on ära täitnud meistrivõistluste normatiivi, siis on klubil väike kohustus laps sinna võistlema viia,” ütles Schneider, kelle sõnul on meistrivõistluste normid tänapäeval üsna kõrgele seatud ehk juba nende täitmine näitab taset. Boonusena õnnestus eesmärgiks seatud isiklike rekordite uuendamine.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411