Reede, detsember 23, 2016
 

PREP paarisuhtekoolitus

6.–8. jaanuarini toimub Kärdla baptistikoguduse ruumides maailmas suurt tunnustust ja positiivset tagasi­sidet leidnud paarisuhte edendamise programmi PREP paarisuhtekoolitus. Kärdlasse tulevad koolitust läbi viima Hannes Hermaküla ja Kaia Kapsta-Forrester. Kursus algab reede õhtul, hõlmab laupäevast päeva ja pühapäeva pärastlõunat.
Programm töötati välja ennetamaks kooselu negatiivseid arenguid, kuid PREP paarisuhtekoolitus aitab ka katkestada ebasoovitavaid pöördeid paarisuhtes. PREP sobib paaridele, kes sooviksid panustada oma paarisuhtesse, et see hea, mis neil on, ka püsiks, ent samas ka paaridele, kes muretsevad ja on hädas, et paarisuhe on võtmas suunda, mis tundub mittesobiv.
Kuigi programmi Hiiumaale kutsuja on Hiiumaa kristlik misjonikogudus, ei eelda osavõtt koguduslikku kuuluvust või kristlikku maailmavaadet. Monika Lige sõnul on kursusele veel mõned vabad kohad. Kursuse korraldajad julgustavad väärtustama oma paarisuhet ja panustama sellesse. Registreerida ja lisainfot saab monikalige@gmail.com

Timo Lige

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411