Reede, detsember 16, 2016
 

Oli orienteerumisaasta

Äsja avaldatud spordiaasta parimate nimekirjast selgub, et tänavu tegid auhinnaleti üsna tühjaks orienteerujad. Seitse tiitlit 13st läks neile, sh aasta naissportlase ja spordiklubi tiitel, parimad oldi tüdrukute ja poiste arvestuses, ka mõlemad võistkondlikud tunnustused said orienteerujad, lisaks ühe parima veterani tiitli. Jalgpall noppis kolm tiitlit: aasta treener, neiu ja naisveteran. Korvpall on aasta meessportlase ala ja Hiiumaa maraton aasta spordi­sündmus, tõeline üllatusala aga oli jõutõstmine.
Spordiaasta parimaid valis Hiiumaa spordiliidu üldkoosolek. Liidu juht Anton Kaljula ütles, et võrdseid kandidaate oli palju ja vaidlused päris tulised. Hiiumaa spordiaasta pidulik lõpetamine ja parimate tunnustamine leiab aset teisipäeval, 27. detsembril.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411