Reede, detsember 2, 2016
 

Möödasõitvale autole teed andnud veok sõitis kraavi

Politsei
Kolmapäeval, 30. novembri kella üheksa paiku hommikul sõitis kraavi mööda Kärdla-Käina maanteed Käina suunas liikunud Ford Cargo kallur koos haagisega. Autos viibis kaks inimest, 67aastane juht ja 36aastane kaassõitja. Liiklusõnnetuses keegi vigastada ei saanud, juht oli kaine ja omas vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust.
Kärdla politseijuht Aare Allik rääkis, et veoauto juht oli andnud teed möödasõitu sooritavale sõiduautole ja võttis selleks rohkem teepervele. Kuna tee ja teeperv olid kaetud lahtise lumelörtsi kihiga, manööver ebaõnnestus ja selle tulemusena sõitis kallur koos haagisega kraavi. “Talvistes oludes kui tee on libe ja kraavipervedel lumised vallid, tuleb sõidukijuhtidel neid asjaolusid arvestada,” soovitas politseijuht.
Auto sai õnnetuses tugevasti kahjustada. Kohaletulnud päästjad kõrvaldasid süttimisohu. Politsei sulges liikluse ja veoauto aidati tagasi teele.

 

Sildid: , ,

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Helgi Mänd

    teadmiseks

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411