Reede, detsember 30, 2016
 

Lugupeetud Hiiumaa eakad!

Taas on üks aasta seljataha jäetud. Oli toredaid ühiseid ettevõtmisi. Juba traditsiooniks saanud eakate kevadpidu, seekord Emmaste vallas. Suvine Memme-Taadi päev tõi saare väärikad kokku Kõppu. Natuke väiksema seltskonnaga toimus väljasõit Tartusse ja Tartumaale. Sügisel, eakate päeval, külastas bussitäis rahvast Tallinnas, Salme kultuurikeskuses eakate festivali ja teisel päeval Saue päevakeskust, Laitse lossi ja Laitse Graniitvillat. Tänaseks  on kõikides valdades ka jõulupeod peetud. Hea meel on tõdeda, et eakad on aktiivsed ja osalevad korraldatud üritustel – on ju aktiivne eluhoiak ka tervisele kasulik. Eks nüüd siis hakkame koos uut tegusat ja toimekat aastat ootama. Ikka jälle kevadkontserdiga Kärdlas ja suvise Memme-Taadi päevaga Kõrgessaares. 16. augustil külastame Eesti rahva muuseumi. Huvilistel soovitame osavõtusoovist teatamisel aktiivsed olla. Bussi kohti küll juurde panna ei saa, küll saab aga tellida teise lisaks, kui huvilisi peaks jaguma.
Soovime kõikidele Hiiumaa eakatele ilusat aasta lõppu, head uut aastat ja palju tervist!
Hiiumaa pensionäride ühenduse juhatus

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411