Reede, detsember 30, 2016
 

Koolinoorte võistlused kabes

Luutsinapäeval viidi Arvo-Jüri Risti eestvedamisel läbi Hiiumaa koolinoorte MV kabes 1.-3. kl õpilastele. Osalejaid oli eelkõige Emmaste ja Kärdla põhikoolist, kes ka suurema osa medaleid ära jagasid. 1. klassi poiste arvestuses teenisid Emmaste õpilased Karel Aaslepp, Joel Remmelg ja Marten Miller kolmikvõidu. Emmaste tüdrukute Renate Kasteini ja Hanna Pruuli järel oli kolmas Eva-Lisl Freiman Kärdlast. 2. klassis oli osalejaid kõige rohkem. Kümne tüdruku konkurentsis olid paremad Veronica Ellermäe ja Heleri Alliksoo Emmastest ning Mia-Marie Malk Kärdlast. Poistest, keda osales üks vähem kui tüdrukuid, teenis Kärdla kolmik­võidu, järjestuses
Toomas Sõmer, Magnus Orgusaar ja Aleksander Laaniste. Ka 3. klassi tüdrukute seas kuulusid kõik medalid Kärdla kooli õpilastele. Esikolmik vastavalt Kätlin Mast, Teili Unt, Liisel Lillemägi. Poiste kaks paremat, Ahti Vara ning
Jonatan Saarnak, õpivad Emmastes, kolmas oli Kermo Põtter Käinast.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411