Reede, detsember 16, 2016
 

Hiiu vald uuendas mänguväljakut

Kärdlas Pae tänaval asuv laste mänguväljak läbis sügisel põhjaliku uuenduskuuri. Tööd alustati juba oktoobri alguses, kui tööharjutajad, kelle juhendajaks on Linda Kiivit, värvisid üle mänguväljaku ronila. Hiiu valla majandusosakonna juhataja Liili Eller ütles, et mänguväljaku uuendamisse andis panuse ka OÜ Hiiu Autotrans, millelt vald tellis liiva ja uued äärispalgid koos paigaldusega. Firmalt Tiptipitap sai tellitud kahene väikeste laste kiik ja vedru­kiik ning ettevõte Antes­Sales asendas olemas­oleva liumäe metallist liuosa. Ühe kiige postide vahetus jäi veel kevadesse. Hiiu vallale läks töö maksma 6333 eurot, millele lisandub veel natuke materjalikulu.
Valla eelarvevahenditega hoitakse korras Hiiu valla lasteaedade mänguväljakuid nii Kõrgessaares kui Kärdlas, lisaks on rajatisi Luidja ja Kärdla rannas, Kärdlas Vabrikuväljak 2 kinnistul ning Kõrgessaare alevikus.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411