Reede, detsember 16, 2016
 

Berkmann kandi­deerib aasta tegijaks

erakogu
Eesti ratsaliit kutsub valima aasta parimaid veebilehel www.ratsaliit.ee Aasta eriauhindade saajate nominentidele saab oma hääle anda igaüks. Teiste seas kandideerib aasta tegija tiitlile Hiiumaa ratsutamistreener Maarja Berkmann. Esitluses märgitakse, et Maarja Berkmann on Hiiumaa ratsaspordiaktivist, rajameister ja Horse Show platsitiimi üks tugisambaid. Samas nenditakse, et suurim väljakutse oli tema jaoks Kärdla ratsupäevade korraldamine kodutallis Kärdla lähistel Linnumäel. Tänavu toimusid ratsupäevad 15. korda ja esmakordselt lausa neljal päeval.
2016. aasta parimate meened antakse üle 14. jaanuaril 2017 Eesti ratsa­spordi liidu pidulikul galal. Hääletuslink on avatud kuni 23. detsembrini kaasa arvatud. Valida saab aasta parimat ratsaspordiüritust, aasta hobust, aasta tegijat ja aasta ametnikku.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411