Teisipäev, detsember 13, 2016
 

Askus Läänemaal teine

Korvpalliklubi Askus naiskond, kelle eest jooksid platsile Maria Reino, Marika Koppel, Anneli Ilumets, Külli Fridemann ja Kirsti Kerves, teenis laupäeval Läänemaa korvpalli karikavõistlustel hõbemedalid.
Finaalmäng Askuse ja Oru spordiklubi vahel oli põnev. Poolaeg lõppes viigiga ja veel mõni sekund enne mängu lõppu oli seis taas tasa. “Karika kaotasime kahe punktiga vastaste viimase sekundi viske läbi,” edastas kaaslasi platsi ääres toetanud Ülle Paasoja.
Kokku peeti Läänemaa naiste korvpallis sel hooajal kolm tiitlivõistlust ja iga kord võitis erinev naiskond. Maakonna meistriks krooniti Lihula, tänavakorvpallis jäi löömatuks hiidlaste Askus ja karikavõidu võttis Oru spordiklubi.
Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411