Teisipäev, november 15, 2016
 

Urman lahkub koolijuhi kohalt

Kaheksa aastat Käina kooli juhtinud Ene Urman lahkub omal soovil koolijuhi kohalt ja Käina valla­valitsus kuulutab välja konkursi uue direktori leidmiseks.
“Kaheksa aasta jooksul on tulnud üle elada mitmeid muudatusi, kuid antud ajahetkel on kool igati heas seisus ning mul ei ole häbi niisugust kollektiivi ja maja üle anda uuele juhile,” ütles Urman.
Vallavanem Omar Jõpiselg ütles, et nad on Urmani tööga rahul ja koostöö on olnud hea. “Meil on olnud väga ausad ja selged suhted ning ühtpidi on kahju, et Ene Urman lahkub – said ka ju need väga rasked ajad kui kooli gümnaasiumi­osa tuli sulgeda, koos üle elatud ilma, et tülli oleksime läinud,” nentis vallavanem.
Urman on koolijuhina töötanud kokku 27 aastat: Männamaal, Suuremõisas ja Paladel, Käina koolis 2008. aasta sügisest.
“Siinkohal soojad tervitused Pühalepa valda – aitäh meeldiva keskkonna, heade mälestuste ja koostöö eest,” kasutas Urman võimalust Hiiu Lehe vahendusel kunagisi kolleege tänada.  Urman nentis, et jaanuarist 2017 saab temast üks “pendeldajatest” saare ja mandri vahel. “Hiiumaa ei kao minu elust mitte kuhugi, plaanitav elumuutus on tingitud minu isiklikust otsusest ja pere vajadustest. Tänan Käina valda toetuse eest. Soovin erksat meelt ja jätkuvat edu Käina kooliperele.”

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411