Neljapäev, november 24, 2016
 

Toimekas jõulukuu tulekul

Taas on üks aasta peaaegu lõpusirgel. Pühalepa Lustilistel on olnud päris tegus aasta. Eelmise aasta oktoobris alanud hooajale panime punkti alles 5. augustil. Oktoobrist oleme taas hoolega igal kolmapäeval tantsusamme harjutanud ja lauluhääli lahti laulnud. Rõõmu teeb kahe uue laulja lisandumine meie ansamblisse. Juba päris mitmel aastal oleme jõuluajal külastanud Tohvri hooldekodu. Eelmisel aastal küll hingedeajal. Tänavu läheme neile taas külla ja seekord 7. detsembril. Viime külakostiks ikka laulu, tantsu ja tervitusi koduvallast. Tantsijad saavad siis ühe päeva jalga puhata ja reedel oleme Kärdla kultuuri­keskuses Hiiumaa käsitöö- ja omatoodangu laada külalisi rõõmustamas. Aasta lõpetame 21. detsembril Pühalepa valla eakate jõulupeoga.
Endiselt ootame oma ridadesse kõiki, kel huvi laulmise ja tantsimise vastu. Ka niisama võib ikka ja alati tulla perekeskusesse uudistama ja juttu ajama. Ilusat jõuluaega kõigile.
Tiiu Vannas

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411