Teisipäev, november 22, 2016
 

Teistmoodi isadepäev

Hergo Tasuja
Lisaks Naiskodukaitse läbi viidud maakondlikule isade­päeva kontserdile toimus Emmastes ka teine, teistmoodi isadepäev. Kolmandat korda korraldasid Emmaste lasteaed Naksitrallid ja Emmaste põhikool üheskoos sportliku isadepäeva.
Esmaspäeva õhtul kogunes Emmaste spordihalli ligi 30 isa koos 1.–2. klassis või lasteaia vanemas rühmas käivate lastega. Õpetaja Heli Lindmäe juhendamisel avati õhtu laulumänguga ja ees ootasid teatevõistlused, kuid mitte võidu peale. Sest eesmärk ei olnud selgitada kiiremaid ehk mõõtu võtta, vaid rõhk oli hoopis koostööl ja üheskoos tegutsemisest tekkival positiivsel energial.
“Väga lahe oli näha kolme­kümmet isa koos lastega sportlikult tegutsemas – mehine ja samas soe õhkkond,” ütles teatevõistlused läbi viinud Emmaste kooli kehalise kasvatuse õpetaja Hergo Tasuja.
Kaks aastat tagasi toimus see ettevõtmine esimest korda ja samuti spordihallis, kus tänavugi. Siis olid isade ja laste jaoks ette valmistatud tegevuspunktid, kus sportlikult mängida ja liikuda. Eelmisel aastal tegutseti õues ja kavas oli matkamäng. Järgmisel aastal minnakse ilmselt taas õue, arvasid korraldajad.
“Mulle küll tundus, et nii laste kui isade näost peegeldus rõõm ühisest aktiivsest liikumisest,” hindas Hergo Tasuja ja edastas tänu­sõnad lasteaiaõpetajatele Heli Lindmäele, Liina Lepamaale, Kersti Lehtsaarele ja Janne Poolale selle eest, et asi teoks sai.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411