Teisipäev, november 8, 2016
 

Swedbank hoiatab petukirjade eest

repro
Viimastel nädalatel on Swedbanki kliendid saanud petu­kirju/petureklaami n-ö hüpik­aknasse oma telefonis või arvutis, mis lubavad neile Swedbanki poolt auhindu.
Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask kinnitas, et need ei ole mitte kuidagi pangaga seotud ning pank taolist kampaaniat ei korralda. Kirjad/reklaam tuleb aadressilt Winner.com, mille kaudu pank mingeid kampaaniaid ei korralda.
“Kui pank korraldab mõne kampaania, siis saadetakse sellekohane info pangateatena, e-postiga või kliendikirja osana,” selgitas Siilivask. Kõigis neis kanalites on alati juures link kampaanialehele, mis asub ainult ja alati veebilehel www.swedbank.ee
Pressiesindaja tänas tähele­panelikke kliente, kes panka informeerisid ja palus kõigil olla valvas sarnaste asjade suhtes. Juhul, kui tekib kahtlus, et saadetud kiri või reklaam pole panga ametlik info, tuleks sellest kindlasti koheselt teavitada panga nõustamiskeskust numbril
6 310 310 või kirjutada aadressil info@swedbank.ee

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411