Reede, november 11, 2016
 

Puukuuris põles praht

Kolmapäeval, 9. novembril kella ühe ajal päeval tuli väljakutse Kärdlasse, kus puukuuris põlesid küttematerjali jäätmed. Päästjad likvideerisid põlengu.
Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma ütles, et põlengu põhjustas küttekoldest võetud tuhk, mis ilmselt oli plastämbriga puukuuri viidud. “Igal aastal tuleb selliseid juhtumeid ette – näiteks võetakse õhtul küdenud kaminast hommikul tuhk, pannakse plastämbrisse ja jäetakse see kuskile siseruumidesse. Tuha sees olevad söed aga küdivad päevi, plastmass hakkab sulama ja tuleõnnetus ongi käes. Õnneks jalutasid sellest kuurist inimesed mööda ja märkasid, et kuurist tuleb suitsu,” nentis Aasma, et seekord jäi suurem kahju sündimata.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411