Teisipäev, november 15, 2016
 

Parvlaev Leiger jätkab teekonda

Laev väljus Messina sadamast pühapäeva hommikul kell 7.15 Eesti aja järgi ja võttis kursi Sardiiniale. Laevakapteni Hanno Naaberi sõnul oli meri sõidule asudes vaiksem, aga lähipäevade ilmaprognoos ennustab taas tuule tugevnemist ja lainekõrgust kuni 5 meetrit.
“Meie järgmine planeeritav peatus on Almeerias, aga tulenevalt tugevnevatest tuultest on väga tõenäoline, et peame vahepeal minema tormivarju,” ütles kapten pühapäeval OÜ TS Laevad pressiesindaja Sirle Arro vahendusel.
“Võtame kursi Sardiiniasse, et seal siis juba edasi homme vaadata, kas on mingit võimalust edasi minna või peame jääma ootama paremat ilma. Sardiiniasse sõidame vähendatud kiirusel, kuna enne tormi me niikuinii Baleaaride juurest läbi ei lipsa ja seega on mõistlikum vaikse käiguga kütust kokku hoida,” selgitas kapten Naaber.
Laevameeskond soovis eestimaalastele ja oma lähedastele meeleolukat isadepäeva ning avaldas lootust, et teekond koju Eestisse ei veni liialt pikaks.
Eile pärastlõunaks oli Leiger www.marinetraffic.com andmetel jõudnud Sardiinia saare rannikuvetesse.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411