Teisipäev, november 15, 2016
 

Maakilvas läks esikoht jagamisele

Laupäeval mängiti Hellamaa perekeskuses oma­valitsustevahelise mälu­mängusarja Maakilb 18. hooaja esimene voor. Hiiumaa arvestuses läks võit jagamisele. Täpselt pooltele küsimustele teadsid õige vastuse anda Emmaste ehk Madli Valk, Merle Kääri, Margit Soone ja Toomas Põllu ning Pühalepa ehk Reet Nigols, Jüri Kerves, Jüri Omann ja Alar Pilpak, kes kogusid kumbki 50 punkti. Kolmas oli Kõrgessaare 42 punktiga, järgnesid Kärdla 37 ja Dream Team ehk Hiiumaa riigigümnaasiumi esindus 31 silmaga.
Väinamere piirkonnas oli parim siiski Haapsalu, kes 68 silma kirja sai., olles sellega üle Eesti kolmas. Punkti võrra parem oli Anija ja Otepää kogus lausa 76 punkti. Emmaste ja Pühalepa jagavad Ridalaga 17.–19. kohta.
Mängujuht Tiit Kerves pidas hiidlaste tulemust positiivseks.Tänavu osales esimeses voorus kokku 51 tiimi.

Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411