Teisipäev, november 1, 2016
 

Külla tulevad kirjainimesed

Novembri algul toimub järjekorras juba 13. kirjanike tuur “Eesti kirjanikud eesti raamatukogudes”, mille käigus  kirjanikud “tuuritavad”mööda Eestit. Hiiumaale on sel sügisel tulemas tervelt neli kirja­inimest.
Kirjandushuviliste hiidlastega kohtuvad kirjanik ja Eesti kirjanike liidu esimees Tiit Aleksejev, kirjanik Holger Kaints, tõlkija ja Loomingu Raamatukogu pikaaegne toimetaja Anu Saluäär ning kirjanduskriitik ja -teadlane Maire Liivamets, kes aastaid olnud kirjanike tuuri üks korraldajaid.
Üleeestiline tuur saab teoks Eesti kirjanike liidu, Eesti rahvusraamatukogu ja Eesti raamatukoguhoidjate ühingu koostöös. Kohtumised toimuvad teisipäeval, 8. novembril kell 12.30 Käina raamatukogus, kell 15.30 Kõrgessaare haruraamatukogus ja kell 18 Kärdlas pubis Wabrik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411