Reede, november 4, 2016
 

Kärdlas sattus liiklusõnnetusse eakas jalgrattur

89aastane jalgrattal liigelnud mees ei andnud teed peateel liikunud sõiduauto juhile ja sai järgnenud kokkupõrkes viga.
Esmaspäeval, 31. oktoobril kella kümne ajal hommikul anti politseile teada liiklusõnnetusest Käina maantee ja Liiva tänava ristmikul. Esialgsetel andmetel ei andnud 89aastane jalgrattur teed peateel liikunud 74aastase mehe juhitud sõiduautole Subaru Forester. Kokkupõrke tagajärjel sai viga jalgrattur. Mõlemad õnnetuses osalenud mehed olid kained. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.
Kärdla politseijaoskonna patrullitalituse juht Moonika Raudsepp soovitas liigeldes olla äärmiselt tähelepanelik. “Iga liikleja suurim vaenlane on liikluses rutiin. Kui mõte läheb uitama ja tähelepanu hajub, on oht sattuda liiklus­õnnetusse oluliselt suurem,” ütles Raudsepp. Eakate liiklejate lähedastele pani ta südamele, et nad vaataksid üle oma pereliikmete sõiduvahendite korrasoleku. “Kindlasti palume kõigil liikluses olla ettevaatlikud ja veenduda alati selles, kas ja kellel on eesõigus. Kergliiklejad on liikluses arusaadavalt õrnem pool, seega märgates jalakäijat või jalgratturit, peaks iga sõidukijuht olema tähelepanelik ning valima sõidukiiruse, mis võimaldab ootamatu olukorra puhul õigeaegselt reageerida,” ütles Raudsepp.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411