Teisipäev, november 8, 2016
 

Infopäev: Töö peaks olema tervisele ohutu

Kolmapäeval, 23. novembril korraldab Hiiu maavalitsuse saalis ettevõtjaile infopäeva Eesti tervist edendavate töökohtade (TET) võrgustik. Kokkusaamisel “Tervislik ettevõte – meie edu võti” jagatakse teavet, kuidas sõbralik õhkkond ja töötajate hea tervis on iga eduka ettevõtte aluseks.
Suure osa oma ajast veedavad inimesed tööd tehes – kas ja kuidas tööl veedetud aeg ja koht mõjutavad nende tervist? Koos püütakse leida lahendused küsimustele, kuidas olla tööandjana mainekam ja edukam? Mida saab suhteliselt väheste kulutustega oma töötajate tervise heaks teha? Kuidas töötajad saavad nii enda tervist kui ka asutuse heaolu parandada?
Lisaks tutvustatakse Eesti tervist edendavate töökohtade võrgustiku tegemisi. Viimane päev registreerida tasuta infopäevale on 21. november.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411