Teisipäev, november 29, 2016
 

Hiiu Teed naiskond alustas võidukalt

Maria Valk
Nädalavahetusel algas ainult hiidlastest koosneva naiskonna Hiiu Teed võrkpallihooaeg, kus omavahel võtsid mõõtu saarlased ja hiidlased. Saaremaalt oli tulnud meie kodumängule võistkond Saaremaa Ultra ning oma tugevust näitasid hiidlased, võites kogu mängu 3:0. Meie naiste võidule andsid omapoolse panuse: Marge Vähter, Piret Põllu, Piret Pukspuu, Terje Lees-Leesma, Kersti Golub, Mari Vahtra, Marina Väljas, Mari-Liis Leivalt, Siret Sahtel, Kristi Linkov.
Naiste võrkpalli mängitakse sel hooajal meistriliigas, esiliigas ja rahvaliigas ning viimases kahes erinevas tugevus­grupis. Meie naiskond mängib teises tugevus­astmes. Järgmine mäng on Hiiu naistel ees juba 04. detsembril, mil minnakse võõrsil vastamisi Märjamaa naistega.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa võrkpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411