Teisipäev, november 1, 2016
 

Enesearengukursus naistele

Ruudu Rahumaru
Pühapäeval, 6 novembril on Kärdla nukuteatris enese­arengukursus “Õnnelik naine – looja, armastaja, nautija”, mille viib läbi hingamis­terapeut Svea Sööt. Kursusel tehakse harjutusi ja meditatsioone, õpetatakse võtteid, kuidas loobuda elamisest kaitsepositsioonil ning kursus lõpeb vabastava hingamisega.
Kursuse Hiiumaale tooja Kristi Kuurme ütles, et tal endal on huvi vabastava hingamise vastu. “Olen seda paar aastat praktiseerinud ja kuna Hiiumaal ei ole minu teada kedagi, kes seda teenusena pakuks, siis võtsin ühendust Svea Söödiga ja ta oli nõus tulema,” selgitas Kuurme.
Svea Sööt on 21 aastat olnud tantsija, 20 aastat õpetanud lastele loovtantsu ERRi laste laulustuudios. Kolmel korral on ta hingamistööga toetanud teatrilavastuste valmimisi Eesti Draamateatris. Erinevaid keha-, hinge-, vaimukoolitusi on ta läbi viinud 1996. aastast. Sünnitoetusega on ta tegelenud 2006. aastast ja esimene tema poolt sünnil toetatud tüdruk elab Hiiumaal. Lisaks on  Svea Sööt maalinud ning oma töid esitlenud üheksal näitusel, kirjutanud neli raamatut ja loonud arvukaid meditatsioone.
Kursus algab kell 10 ja lõppeb kell 17. Osalema on oodatud igas eas naised. Registreerimine ja lisainfo meilil kristi.kuurme@gmail.com või telefonil 5192 4234.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411