Reede, november 11, 2016
 

Auto sõitis teelt välja

Esmaspäeval, 7. novembri hommikul kella kümne paiku tuli väljakutse Pühalepa valda Hagaste küla juurde, kus auto sõitis teelt välja. Inimesed said autost iseseisvalt välja, kuid küliliolevast autost nõrgus välja kütust. Päästjad tõmbasid auto teele tagasi ja likvideerisid reostuse.
Esmaspäeva õhtul rippus veel üks auto Jõeranna küla lähistel vaid tagarattaid pidi kraavipervel.
If Kindlustuse kliendid andsid viimase nädalaga teada 372 liiklusõnnetusest. Kõige rohkem, 221 oli liiklusõnnetusi Harjumaal, Tartumaal 30, Lääne-Virumaal 19, Ida-Virumaal 18, Pärnumaal 14, Viljandimaal 8, Järva-, Võru-, Valga- ja Raplamaal igaühes 7, Saaremaal 6, Jõgevamaal 5, Lääne- ja Põlvamaal kummaski 3 ja Hiiumaal 2.
Õnnetuste põhjused olid tüüpilised esimesele lumele: peamiselt libiseti otsa ees liikunud sõidukile või siis sõideti libeduse tõttu teelt välja.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411