Teisipäev, november 29, 2016
 

Algklasside mõõduvõtt

Hergo Tasuja
Kolmapäeval oli Palade spordi­hall saginat ja elevust täis.
Toimusid kõige nooremate ehk 1.–3. klassi rahvaste­palli ning Tähele­panu, start! teatevõistlused.
Teatevõistluse võistkonda kuulus üks poiss ning üks tüdruk nii esimesest, teisest kui kolmandast klassist. Läbida tuli viis rada, kus pandi proovile õpilaste osavus ja kiirus, aga ka koostööoskus. Osales üheksa võistkonda ehk esindatud olid peaaegu kõik Hiiumaa üldharidus­koolid. Kiireimat minekut näitasid Kärdla põhi­kooli õpilased, kelle I võistkond, koosseisus Elisabeth Eensalu, Oskar Lips, Liisi Koppel, Alari Valgma, Kadri Liis Paul ja Kristjan Kabanen, teenis esikoha. Ühtlasi edestati oma kooli II ja Käina kooli esindustiimi.
Lisaks võeti mõõtu rahvaste­pallis. Selles mängus olid osavamad Käina kooli noored, kes võitsid nii poiste kui tüdrukute konkurentsis. Emma Emilie Puttonen, Kristelle Platov, Meribell Rüütel, Brit Anell Teemets, Teele Pilnik, Karoliina Käsn, Mirtel Tammeveski ja Carmen Hüüdma teenisid kuldmedali Emmaste ja Kärdla ees.
Poistest mahtus poodiumile, mille kõrgemale astmele tõusid Kermo Põtter, Kermo Jääger, Uku Härmson, Karl Kustas Toimra, Reiko Kattel, Mikk Vallikivi, Reekab Elmi ja Jan Erik Järvekülg, ka Kärdla ja Emmaste kooli võistkonnad.
Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411