Teisipäev, november 29, 2016
 

18. Kadriturniiri võitis Hiiu Teed I

Laupäeval peeti Viskoosas Hiiu valla kultuuri ja vaba aja keskuses juba 18. korda Kadriturniir naiste võrkpallis. Seekord osales Hiiumaalt vaid kaks naiskonda, Hiiu Teed I ja Hiiu Teed II, ning üks Saaremaalt – Saaremaa Ultra.
Turniiri korraldaja Artur Valk ütles, et naiste võrkpall on Hiiumaal praegu madalseisus, aga oli aastaid, kui turniiril osales isegi kuus-seitse naiskonda – igast vallast üks ja Kärdlast mitu. “Me ikkagi visalt üritame jätkata – auku sisse ei jäta,” kinnitas Valk.
Turniiri raames mängisid kõik kõigiga läbi ning esikoha­karika ja medalid viis koju naiskond Hiiu Teed I, mis võitis mõlemad mängud. Võistkond mängis koosseisus: Marina Väljas, Piret Põllu, Mari Vahtra, Marge Vähter ja Kersti Golub. Neile jäi väga tasavägises mängus alla naiskond Hiiu Teed II, mis ühe võidu ja ühe kaotusega sai kaela hõbemedalid. Võistkonna eest andsid oma panuse: Mari-Liis Leivalt, Terje Lees-Leesma, Kristi Linkov, Siret Sahtel ja Piret Pukspuu. Kolmanda koha karika ja medalid sai Saaremaa Ultra naiskond koosseisus Eveli Koste, Mariina Ivanov, Anneli Keimov, Margit Lepp, Reelika Mägi, Silva Pahapill, Piret Põlder ja Inga Tasane.
Auhinnaks kõigile oli maitsev kringel. Kohtunikena astusid üles Jaan Rebel ja Hannes Teidla ning piltidele jäädvustas turniiri Maria Valk.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411