Teisipäev, oktoober 11, 2016
 

Viis kiiremat lendavad 15 euroga

erakogu
Kolm esimest täispikka kuud suursaarte ja mandri vahelisi lennuliine käitanud Leedu lennuettevõte Transaviabaltika teatas, et lendude täituvus on parem Tallinn–Kuressaare–Tallinn liinil.  Ergutamaks Kärdla lennuliini kasutust pani Transaviabaltika novembri lõpuni müüki sooduspiletid.
10. oktoobrist alates on Tallinn–Kärdla–Tallinn lennuliinil võimalik soetada lennupilet alates 15 eurost. Sooduspileti saavad viis kiiremat piletiostjat ühele väljumisele, soetades pileti vedaja kodulehe vahendusel www.saartelennuliinid.ee ja pangalinke kasutades.
“Sisuliselt on kampaania perioodil võimalik lennata Tallinnast Kärdlasse ja tagasi bussipileti hinna eest,” märkis ettevõtte kõneisik Rene Must.
Septembris teenindas ettevõte Kuressaare suunal 1112 lennureisijat, Kärdla suunal oli samal ajal 665 lennureisijat. Kuressaare suunal on lendude täituvus ühtlaselt stabiilne, püsides kuni 60 protsendi juures, Kärdla suunal vähem.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411