Reede, oktoober 14, 2016
 

Tublid õpetajad osalesid Jõhvis auhinnagalal

Laupäeval toimus Jõhvi kontserdimajas üleriigiline auhinnagala “Eestimaa õpib ja tänab”. Hiiumaalt said kutse peole kategooriate võitjad maakonnas: aasta lasteaiaõpetaja Piret Loomus, aasta klassiõpetaja Külli Kreegi, aasta põhikooli aineõpetaja Maris Varik, aasta klassijuhataja Eha Luukas, aasta gümnaasiumi­õpetaja Mari Jesmin ja aasta suunaja Katre Pruul.
Käina kooli õpetaja Maris Varik, kes auhinnagalal käis, rääkis, et tunnustuse saamine on meeldiv ja teda tänati ka kodukooli 1. septembri aktusel. Varik lisas, et tunnustuse üleandmisele augustikuisel õpetajate kokku­saamisel ta ei jõudnud, sest oli koos oma õpilastega ekskursioonil Suurbritannias Kentis.
Aasta õpetaja valimist korraldatakse, et tõsta esile neid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks.
Tunnustusürituse eestvedajateks on haridus- ja teadus­ministeerium, sihtasutus Innove ja Eesti haridus­töötajate liit.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411