Teisipäev, oktoober 4, 2016
 

Tasuta õigusabi saab ÕTBlt

Täna, 4. oktoobril kella 10–14ni pakub Kärdla kohtu­majas, Põllu 17 vähekindlustatud isikutele  tasuta õigusabi SA Õigus­teenuste Büroo (ÕTB). Eelregistreerimine ja nõustamis­päeva info ÕTB telefonil 601 5122 või 5385 0005.
“Hea nõu on enamasti kuldaväärt, kuid tihti ei teata, kust seda saada. Julgustaksin lisaks sotsiaaltöötajatele ka kõiki teisi hoolivaid kodanikke abivajajaid märkama ja neid meie nõustamisele suunama. Olgu teemaks peresuhted, võlad, töösuhted või sotsiaalhooldus, üheskoos leiame kindlasti lahenduse,” ütles ÕTB juhataja Hille Raud.
Tasuta õigusnõu andmine koostöös kohtumajade ja maavalitsustega toimub sel sügisel juba neljandat korda. ÕTB juristid annavad regulaarset tasuta õigusabi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Viljandis, Narvas, Jõhvis ja Rakveres. SA Õigusteenuste Büroo asub Tallinnas, Köleri tn 8 ning on avatud igal tööpäeval kl 9–17. Lisateave kodulehelt www.otb.ee
SA Õigusteenuste Büroo on vähekindlustatud isikutele tasuta õigusabi andmisega tegelenud juba aastast 2000.Õigusabi antakse nii eesti, vene kui inglise keeles. Vähe­kindlustatud isikutele tasuta õigusabi andmist toetab justiitsministeerium.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411