Reede, oktoober 21, 2016
 

Oskar Kogermann mängis kabe Eesti MV-l

Kristi Linkov
Esimest aastat minikadettide klassist kadettide klassi tõusnud Oskar Kogermann (14), osales kabe Eesti meistrivõistlustel (MV) kadettidele ja tuli seal 19 mängija seas tublile seitsmendale kohale, võites neli partiid ja kaotades kolm.
Treener Arvo-Jüri Rist ütles, et jäi õpilase tulemusega rahule. “Lootsin, et kui Oskar saab pooled punktidest, on isegi hästi, Oskar sai aga ühe võidu rohkemgi. Võiks öelda, et kolm kaotust oli pisut palju, oli võimalusi mõni mäng viigiga lõpetada,” arutles treener.
Samas tõdes ta, et Šveitsi süsteemi puhul ei ole midagi kindlat – kui kaotuse asemel tulnuks viik, olnuks järgmises ringis olnud tugevam vastane.
“Oskar saab kadettide vanuseklassis mängida veel kaks aastat ning kui ta edasi tublilt harjutab, võib arvestada, et kahel järgmisel aastal teeb ta veel paremaid tulemusi,” oli Arvo-Jüri Rist lootusrikas. Seniks aga oli Kogermanni Eesti MV seitsmes koht väga hea sooritus.
Eesti meistriks kabes krooniti Karl Richard Esvald, kes kogus turniiril samuti neli võitu, kuid kaks viiki ja ühe kaotuse.
Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411