Teisipäev, oktoober 25, 2016
 

Nööbist kinni

Hiiumaa haigla on järgmisest aastast kavas võrgustada Põhja-Eesti regionaalhaiglaga. Teadaolevalt tegi PERH mullu samasuguse ettepaneku ka Kuressaare haiglale. Miks pakkumisest loobusite?
Vastab SA Kuressaare Haigla juhatuse liige Märt Kõlli: “Kuressaare haigla käesoleva hetke situatsioon ja eriarsti­vajadus soosib strateegilist koostööpartnerlust eelkõige suure ambulatoorse eriarstiabivõimekusega kliiniliselt turvaliste organisatsioonidega, kelleks kahtlemata Ida-­Tallinna keskhaigla on. Kuressaare haigla tänane taktika on omada laia koostööpartnerite võrku, kelle hulka kuuluvad ka TÜ Kliinikum, Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja paljud väiksemad organisatsioonid.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411