Reede, oktoober 14, 2016
 

Naksitrallide põnev õpetajatepäev

Jane Üksik
Jane Üksik
Jane Üksik
Emmaste Naksitrallide laste­aias oli 5. oktoobril eriline päev, õpetajate päev. Eriline sellepärast, et juba neli aastat tagasi lõime uue tava “Lapse­vanemad õpetajateks!”. See tähendab, et enne lõunat olid rühmas lapsevanemad, kes avastasid õpetajaameti erinevaid tahkusid ja muutsid väikeste mudilaste päeva omanäoliseks.
Sel aastal olid Sammal­habe rühmas lapsevanemad Taive Pruunlepp ja Helen Teigar, Kingpoole rühmas Elle Kaugesalu ja Anne-Liis Aron ning Muhvi rühmas Jane Üksik ja Priidu Ratnik.
Peale hommikusööki vesteldi, mängiti ja meisterdati ning siis järgnes üllatus õues. Priidu Ratnik koos elukaaslase Janikaga olid kaasa võtnud kaks poni, Melody ja Mia, kaks varssa Alpa ja Anetti ning truu sõbra Johni, Kesk-Aasia lambakoera.
Lapsed said ponisid harjata, kammida ja õuntega sööta ning mis kõige peamine, ka ratsutada! Seda mõnu said nautida kõik mudilased. Arvatavasti nägi nii mõnigi laps neid toredaid loomakesi pärast unes.
Millega tegeles samal ajal lasteaia personal? Nemad valmistasid Kristel Pisa näpu­näidete järgi kauneid ja praktilisi kinkekarpe. Saime tunda end taas lastena: lõigata, kleepida, mõõta, voltida, kaunistada. Kõigil olid käed liimised ja tulemus sai suurepärane! Täname Kristelit ja tublisid lapsevanemaid, kes aitasid selle päeva nii põnevaks ja meeldejäävaks muuta!

Emmaste
lasteaia pere

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411