Teisipäev, oktoober 4, 2016
 

Kabetajad Eesti noorte MV-l

Hiiumaa spordikooli kabe­õpilased käisid 24. septembril Tallinnas Eesti noorte meistrivõistlustel (MV) kabes minikadettidele (5.–7. klass).
Meilt oli võistlustules kaks noort. Esimest korda väljaspool Hiiumaad võistelnud Triin Unt tuli 21 tüdruku arvestuses väga tublile, neljandale kohale. Tamor Tomson oli 22 poisi seas samuti kõrgel kuuendal kohal.
Kokku mängiti seitse ringi, kummalgi mängijal oli partii kohta 15 minutit mõtlemisaega.
Triin Unt mängis esimeses ringis 1:1 viiki Annaliisa Pihlaga, teises ringis alistas 2:0 Eliisabet Amori ja kolmandas Ilana Gaidaki 2:0. Neljandas ringis mängis ta viiki Nicole Baltaga 1:1, viiendas ringis tuli vastu võtta esimene kaotus 0:2, hilisemale kolmanda koha omanikule Karoliina Kurmile. Kuuendas ringis mängis Triin 1:1 viiki Liina Kasega ja viiendas ringis alistas hilisema Eesti noorte meistri Karmen Kuusiku 2:0. Kokkuvõttes igati korda­läinud võistlus.
Tamor Tomson alustas võistlust kaotusega 0:2 Robert Antoile, kes lõpetas hiljem võistluse kolmandal kohal. Teises ringis alistas Tomson Vladimir Mihhailovi 2:0 ja kolmandas ringis 2:0 Priit Lokotari, kes kokku­võttes lõpetas neljandal kohal. Neljandas ringis mängis Tomson viiki 1:1 Sven Erik Manglusega, viiendas ringis alistas 2:0 Reio Kaldoja, kuuendas ringis viigistas 1:1 Kris Taimrega, kes sai kokkuvõttes viienda koha, ning viimases ringis mängis 1:1 viiki turniiri võitja Karl Richard Esvaldiga.
Treener Arvo-Jüri Risti sõnul mängisid mõlemad hästi. “Tamoril oli tegelikult võimalus, et läheb veelgi paremini, kuna ta lasi kahes partiis mõlemad mängud viiki. Kui poleks nii läinud, oleks ta tulnud medali­kohale,” lisas treener.
Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411