Teisipäev, oktoober 18, 2016
 

Hooaeg lõpetati edukalt

Orienteerujate viimasteks startideks olid septembri lõpus Eesti koolispordiliidu meistrivõistlused (MV) ja Suunto Games Lõuna-Eesti maastikel.
Põlvamaal Savernas peetud koolispordiliidu MV-l näitasid taas oma tugevust Kärdla põhikooli õpilased Eliise Kesküla ja Siiri Talts, kes 6.–7. klasside arvestuses võitsid kuld- ja hõbemedali. 1.–5. klasside tüdrukutest olid konkurentidest samuti selgelt parimad kulla võitnud Maria Eller ja hõbemedalile tulnud Herta Kesküla.
Võistkondlikult saavutasid Kärdla põhikooli noorsportlased suuremate koolide, kus õpilasi üle 150, arvestuses kõrge teise koha.
Rahvusvahelisel kahepäevasel võistlusel Suunto Games Võrumaal Haanjas saavutati kõrgeid kohti 20 riigist pärit 1100 osavõtja konkurentsis. Kahe võistlus­päeva kokkuvõttes olid taas tublid meie noored: N8 nöörirajal saavutas 30 konkurendi hulgas teise koha Marta Maripuu, N10TR oli Liisi Koppel kolmas, N12 klassis oli neljas Maria Eller, N14 klassis oli neljas Siiri Talts ja viies Eliise Kesküla, N9NR olid tublil neljandal kohal Helisa Tartu ja kuuendal Kätlin Mast, N16B klassis oli teine Marta Eller ja M12TR saavutas Siim Talumaa kuuenda koha.
Veteranidest võitis esi­koha M65 klassis Toivo Saue, kes oli 40 konkurendist kiireim. Merike Vanjuk võidutses N35 klassis, kusjuures edestas teist kohta ligi 10 minutiga. M35 klassis saavutas Ott Rakkaselg teise ja Mati Mägi neljanda koha. Teine oli ka N65 klassis Anu Saue. Ade Timmusk oli N21B klassis kolmas.
Kokkuvõttes võib öelda, et Hiiumaa orienteerujate jaoks oli igati kordaläinud võistlussõit.
Eda Tärk

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411