Teisipäev, oktoober 4, 2016
 

Hiiu valla noortevolikogu valitud

Valimiskomisjon kinnitas seitsmeliikmelise Hiiu valla noortevolikogu koosseisu. Kõige rohkem hääli, 21 sai Robin Niidas, valituks osutusid ka Mattias Malk, Anni Kark, Gregory-Martin Linder, Triin Helimets, Johanna Aaslepp ja Gerit Kala.
Esimese istungi peab noortevolikogu 7. oktoobril Hiiu vallavolikogu saalis. Noortevolikogu algatas Hiiumaa noorsootöökeskuse töötaja Kaie Pranno, kes tegi sellesisulise ettepaneku Hiiumaa gümnaasiumi õpilastele.
Noortevolikogu on noortest koosnev nõuandva õigusega osaluskogu, mis esindab noorte huve.  Noortevolikogu peaks kaasama noored ühiskondliku elu korraldamisse ja otsustusprotsessidesse, looma võimaluse, et kohaliku elu korraldamisel nende arvamusega arvestataks.
Hiiu vallavanema nõunik Margit Kagadze ütles, et noorte­volikogu on ka Emmaste vallas ning tegutses aastaid tagasi Kärdla linnavalitsuse juures, mujal saarel sellist noorte vallajuhtimisse kaasamise võimalust ei kasutata.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411