Reede, oktoober 14, 2016
 

Hea sõna auhinna saab Toivo Tänavsuu

erakogu
Ühenduse Eesti Naistoimetajad auhind antakse üle täna kesk­päeval meediapäeval “Kära meedia pärast” Tallinnas Euroopa Maja konverentsisaalis. Au­hinnaga tunnustab ühendus eestikeelses meedias silma paistnud ajakirjanikku, kelle looming kannab humanistlikke väärtusi, on sisukas ja selge, keelt väärtustav ja isikupärane.
Sel aastal tunnustab ühendus Toivo Tänavsuu tööd aja­kirjanikuna nädalalehes Eesti Ekspress, aga ka Eesti esimese erakapitalil põhineva vähiravifondi Kingitud elu asutaja ja eestvedajana.
“Toivo Tänavsuu on vaatamata noorusele ajakirjanduses juba tugevalt kanda kinnitanud. Kirjutajatena ei jõua me sageli kaugemale sõnast, olgu see nii hea kui tahes. Toivo Tänavsuu on suutnud aga kirjutajana olla oma isikliku, teda lähedalt puudutava probleemi lahendamise kaudu jätkuvalt abiks paljudele teistele. Peale hea sõna on ta loonud ka hea teo – vähiravifondi “Kingitud elu”,” on kirjas auhinna saatesõnas.
Toivo Tänavsuu on sündinud 14. veebruaril 1981 Tallinnas. Omandas audiovisuaalmeedia bakalaureusekraadi Tallinna Ülikoolis. 2002 asus ta tööle Eesti Päevalehe majandus­toimetuse reporterina, alates 2007 on Eesti Ekspressi uuriv ajakirjanik. Toivo Tänavsuu on abielus, peres kasvab kolm last.
Varem on hea sõna auhinna pälvinud ajakirjanikud Margit Kilumets, Madis Jürgen, Hille Karm, Margus Saar, Jelena Skulskaja, Kaja Kärner, Tiina Jaakson, Gaute Kivistik ja Piret Kriivan.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411