Teisipäev, september 13, 2016
 

Täna kuuleb Käinas kaunist klaverimuusikat

Täna on kõik oodatud Käina huvi- ja kultuuri­keskusesse klaverimuusikat nautima. Esineb pianist Kristi Kapten, kes esitab Mozarti ja Prokofjevi loomingut. Kapten alustas muusikaõpinguid Tallinna muusikakeskkoolis. Kooli lõpetas ta 2006. aastal Anu ja Toivo Nahkuri klaveri­klassis. Edasi täiendas ta oma oskusi ja teadmisi Eesti muusika- ja teatriakadeemias professor Peep Lassmanni klaveriklassis ning omandas magistrikraadi Glasgows Šotimaa kuninglikus konservatooriumis professor Fali Pavri käe all. Alates 2013. aastast õpib ta EMTA doktorantuuris professor Peep Lassmanni juhendamisel. Kristi Kapten annab regulaarselt kontserte Eestis ja Ühendkuningriigis.
Tasuta klaverikontsert Käina huvi- ja kultuurikeskuses algab täna,
13. septembril kell 17.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411