Teisipäev, september 20, 2016
 

Süttinud röster süütas tööpinna

Laupäeva, 17. septembri hommikul kella 11 ajal teatati häirekeskusele tulekahjust Kärdlas Pae tänaval. Helistaja sõnul oli kolmekordse maja teise korruse korter suitsu täis. Kohale jõudnud päästjad sisenesid korterisse ning tegid kindlaks, et põles röster, süttinud oli ka tööpind ja sellel olnud esemed. Päästjad kustutasid põlengu ja ventileerisid ruumid. Suitsuandur oli küll korteris olemas, kuid ei rakendunud tööle.
Päästeamet soovitab kodust elupäästjat, suitsuandurit kontrollida vähemalt kord kuus. Turvalisuse mõttes oleks ideaalne, kui seda teha veel sagedamini, kord nädalas. “Siis saate olla kindlad, et suitsuandur on oma ülesannete kõrgusel ja sellest on teile õnnetuse juhtudes ka abi. Suitsu­andur ei ole mitte seaduseloojate või ohutusjärele­valve inspektorite tarbeks, see on vajalik teile endile,” märkis Kristi Kais Lääne päästekeskusest.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411