Teisipäev, september 13, 2016
 

Purjetajad Pärnu sügisregatil

Nädalavahetusel toimus traditsiooniline Pärnu jahtklubi korraldatud Pärnu Sügisregatt purjetamises, mis ühtlasi on üks Eesti meistrivõistluste etappidest. Kõigis võistlus­klassides Optimist, Zoom 8 ja Laser 4.7 olid jahtklubi Dago alused ka esindatud. Kõikide klasside peale on võistlemas kokku ligi 150 sportlast Eestist ja Lätist, Hiiumaa spordikooli õpilastest oli võistlustules viis noort.
Optimist-klassi alustel saavutas 95 võistleja seas spordikooli õpilastest kõige parema tulemuse Jorgen Kuivonen, kes oli 26., Rando Aasma sõitis end 90. ja Ott Saar oli 94. kohal.
Zoom8 klassis sõitis meie Elina Jõpiselg end 31 võistleja seas 22. kohale.
Laser 4.7 klassis oli Mergo Vassiljev 20 sportlase seas viimane.
Sügisreagatil võisteldi reedest pühapäeva ennelõunani fliidisõitude seerias ja pühapäeva pärastlõunal tehti jahtklubi ees jõel lühirajal vaatemänguline finaalsõitude seeria. Finaalsõidud koosnesid hõbefinaalist, kus purjetasid fliidisõitude seeria paremusjärjestuses 4.–10. koha võistlejad, ja kuldfinaalist, kus võistlesid fliidisõitude seeria paremusjärjestuse 1.–3. koha omanikud ning hõbefinaali võitja. Kuldfinaalis selgusid regati esikolmik ja 4. koht.
Purjetamise Eesti meistrivõistlused koosnevad ühtekokku 11 regatist maist septembrini.
Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411