Teisipäev, september 13, 2016
 

Praamipileti eest maksa mobiiliga

Alates septembrist on Telia ja Diili klientidel võimalik OÜ TS Laevad uues piletimüügikeskkonnas www.praamid.ee tasuda parvlaevade piletite eest mobiiliarvega. Piletite ostmisel tuleb järgida müügikeskkonna juhiseid ja valida makseviisiks mobiilimakse.
Parvlaevade piletite eest mobiiliarvega tasumine on võimalik Telia ja Diil lepingulistel era- ja äriklientidel ning kõnekaartide kasutajatel. Suurklientidest (ärikliendi lepingu sõlminud) tööandja telefoni kasutajad saavad teenust kasutada, kui tööandja on Telia iseteeninduses andnud vastava õiguse või on tellinud Era-arve teenuse.
Parvlaevade piletite ostmisel kehtib päevalimiit 50 eurot. Ostutehingu maksumusele lisandub Telia mobiilside­teenuse teenustasu 0,32 eurot koos käibemaksuga,
0,27 eurot käibemaksuta.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411