Reede, september 2, 2016
 

Orjaku sadam kandideerib preemiale

Merekultuuriaasta väikesadamate arengu ja kogukondliku tegevuse tunnustamise konkursil kandideerib 3000eurosele preemiale Käina valla Orjaku sadam. Kokku on kandideerimas 14 nominenti ja välja antakse kolm võrdset preemiat.
Lääne-Eestis kandideerivad preemiale veel Dirhami, Topu ja Puise sadamad Läänemaalt, Saaremaalt Roopa ja Soela sadamad ning ühiskandidaadina Salme valla Salme jõe-, Läätsa paadi-, Lõnala ja Lodja sadam. Tunnustamisel arvestatakse, et sadama arendaja ja kogukond teeks koostööd, arendus ühendab eri tegevusvaldkondi ja võimalikult palju kasutatakse ära piirkonna eeldusi.
Konkursi tulemused tehakse teatavaks koos preemiaraha üleandmisega septembri lõpus.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411