Teisipäev, september 20, 2016
 

Noorte ja noorsootöö tunnustamine

Helja Kaptein
Noorte ja noorsootöö valdkonna tegijate tunnustamise eesmärk on tõsta esile kogukonnas enim silma paistnud noori, noorsootöötajaid, valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone. Samuti märgata olulisemaid algatusi ning ettevõtmisi, millel on olnud laiem kõlapind.
Kandidaatide esitamise kategooriad on:
1. Aasta noorsoo­töötaja on inimene, kes on enim käesoleval aastal silma paistnud noorsootöö valdkonna arendamisega, on algatanud projekte ja/või koostööd kohalikul ja/või riiklikul tasandil, hõivanud noori tegelema millegi huvitava ja kasulikuga. See on inimene, kes on või on olnud noorsootöötaja või tegelenud valdkonnas vabatahtlikuna.
2. Aasta noor on paistnud silma erinevate algatustega, olnud ürituste ja/või projektide aktiivne eestvedaja ja kaasa­lööja. Ta on innustanud teisi noori tegutsema ning selle tulemusel on toimunud olulist vastukaja leidnud sündmus või teostunud väärt idee.
3. Aasta ringijuht on inimene, kes on käesoleval aastal oma valdkonnas enim silma paistnud huvi­hariduse pakkumise või noortevaldkonna koolitusega ja kes on järjepidevalt hõivanud noori tegelema millegi huvitava ja kasulikuga. On inimene, kes on algatanud ja viinud ellu olulisi, mõjusaid ja/või uuenduslikke huvitegevusi või koolitusi või kursuseid, välja töötanud õppe­meetodeid ja/või õppematerjale või osalenud laiemal tasandil koolitus­valdkonna arendamisel.
4. Aasta sündmus on olnud silmapaistev ja uuenduslik ettevõtmine, leidnud posi­tiivset vastukaja. See on lisanud innustust teistele uutele algatustele või tegudele. Selle tulemusena  on toimunud märgatav areng noortevaldkonnas, sellega on olnud hõivatud erinevate elualade esindajad ja see on soodustanud koostööd erinevate valdkondade vahel.
5. Aasta vabatahtlik noorsootöös on inimene, kes on olnud noorsootöö valdkonna tegevustes alati aktiivne kaasalööja ja mõtleja. Ta on ilma küsimata ja tasuta aidanud Hiiumaa noortega seotud ettevõtmisi ja tegevusi ellu viia. Väsimatu entusiast, kelle siiras soov valdkonda panustada on silma jäänud.
6. Aasta noortesõbralik ettevõte/organisatsioon on olnud silmapaistev ja oluline panustaja noortevaldkonnas. Olnud noorte aktiivne toetaja, teinud head koostööd kohalikul ja/või maakondlikul tasandil, mille tulemusena on toimunud märgatav areng noortevaldkonnas.
Kandidaatide esitamisel märgitakse kandidaadi nimi ja kontaktandmed; millisele kategooriale esitatakse ja lühike põhjendus. Lisatakse  esitaja nimi ja kontakt­andmed või täidetakse vorm, mis on kättesaadav kodulehel https://goo.gl/forms/f2QGDnsoH7ozTGik1
Kandidaatide ettepanekud saab esitada ka e-posti teel aadressil: kaie.pranno@hiiuvald.ee või kirjalikult aadressil: Uus tn 2b, Kärdla 92413, märkega ümbrikul “Noorsootöö parimad”.
Kandidaatide esitamise tähtaeg on  10.oktoober 2016.a (k.a.). Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud, samuti on võimalik üles seada enda kandidatuur. Esitatutest parimad valib maavanema poolt moodustatud komisjon.
Tunnustuse pälvinud tehakse teatavaks ja autasustatakse 20. oktoobril 2016 kell 18.00 Hiiumaa noorsootöö- aasta  tunnustamisüritusel Suuremõisa lossis.
Hiiumaa noorte ja noorsoo­töötajate tunnustamist toetavad Hiiumaa Noorsootöö Keskus, Hiiu Maavalitsus, Eesti Noorteühenduste Liit.
Hiiu maavalitsus

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411