Teisipäev, september 13, 2016
 

Nööbist kinni

MAANTTEEAMET
Hiiu Lehe lugeja küsib, kui sage peaks olema kruusateede hööveldamise intervall, et säiliks tee rahuldav seisund? Nimelt on Nurste–Kuriste riigimaantee igapäevased liiklejad pidanud maantee­ameti Kärdla esindusele korduvalt teada andma tee mitterahuldavast seisukorrast.
Vastab maanteeameti lääne regiooni hooldejuht Hannes Vaidla: Riigi kruuskattega teede profileerimise regulaarsus sõltub sellest, milline on tee hetkeseisund. Kruuskattega teedele on kehtestatud vastavad seisundi­nõuded, mis peavad olema tagatud. Seisundinõuetega on määratletud kruuskattega teede võimalike aukude, ebatasasuste ja rööbaste sügavused, mida ei tohi ületada. Seega on tee hööveldamise sagedus ebaregulaarne ja toimub vastavalt seisundinõuete tagamise vajadusele. Antud konkreetsel juhul pole maanteeameti esindaja täheldanud kõrvalekaldeid kehtestatud nõuetest ning Nurste–Kuriste teelõik vastab tee seisundinõuetele.
Sõltumata eelnevast jälgib maanteeamet koos hooldepartneriga pidevalt tee seisukorda ning kindlasti ei oodata maksimaalseid lubatavaid sügavusi ning põhjendatud kaebuste korral reageeritakse esimesel võimalusel. ­Täname tähelepanu juhtimise eest ja ootame ka edaspidi tagasi­sidet riigiteede seisukorra kohta aadressil teeinfo@mnt.ee või tasuta lühinumbril 1510.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411