Reede, september 23, 2016
 

Muusikapäeval kuuleb häid kontserte

Kolmas muusikapäev toob Hiiu saarele neli kontserti. Juba reedel, 30. septembril kell 18 algab Kärdla kultuuri­keskuses kontsert, kus esinevad klassikatähed sopran Elina Netšajeva, pianist Auli Lonks ja sopran Ksenia Kuchukova.
Muusikapäeval ehk siis 1. oktoobril kell 13 esinevad Käina huvi- ja kultuuri­keskuses sopran Kädy Plaas-Kala ja pianist Martti Raide. Käina kultuurikeskus liitus programmiga kohe, kui muusikapäeva üleriigiliselt tähistama hakati. “Oleme muusikapäeva alati tähistanud, kuna samal päeval on ka meie kooli sünnipäev,” selgitas 20. tegevusaastat tähistava keskuse direktor Ly Meldorf. “Esinejad aga saame valida koostöös korraldajatega,” lisas ta.
Samal päeval kell 14 annab Pühalepa kiriku orelil kontserdi organist Kristel Aer ja kell 15 esinevad Kärdla kultuurikeskuses Eesti noorema põlve säravamaid sopraneid Kädy Plaas-Kala ja pianist Martti Raide.
Muusikapäeva raames toimuvad kontserdid on kõik tasuta.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411