Teisipäev, september 20, 2016
 

Kuninganna kõneleb inglise keeles

Täpsustame Nädalalõpus ilmunud uudist – ehedad inglise teatri elamused jõuavad vaatajani ikka inglise keeles. London National Theatre etenduse “Audients” (“The Audience”) salvestuse esitlus Kärdla kinosaalis on inglise­keelse heli ja inglise­keelsete subtiitritega.
“Lisaks teatrikunsti nautimisele on see suure­pärane võimalus praktiseerida etendusel oma inglise keele kuulamise või lugemise oskust,” soovitab MTÜ Hiiumaa Kino eestvedaja Arno Kuusk. “Hea meelega näeksin etendusel Hiiumaa koolide õpilasi ja teisi õppureid ning huvilisi, kes soovivad nautida ehedat inglise keelt,” ütles Kuusk.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411