Teisipäev, september 27, 2016
 

Kärdlas lõhuti jalgrattarehve

Eelmisel nädalal liikus Facebooki-grupis Hiiumaa Heaks info, et Kärdlas on mitme kortermaja keldris jalgratastel rehvid katki torgatud. Selliseid teateid tuli Pae, Nuutri ja Põllu tänavalt. Nördinud rattaomanikud arutasid, kes võiks olla asja taga ja kavandasid vaevatasu pakkumist vihjete eest, mis pahategijateni viia võiks.
Esmaspäeva hommikuks oli politseile teada antud kahest kirjeldatud juhtumist. Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri Kärdla politseijaoskonna juht Aare Allik ütles Hiiu Lehele, et kõik, kelle vara on kahju saanud, peaksid kindlasti politseile avalduse tegema. Ühtlasi palus ta, et inimesed, kes on märganud midagi kahtlast, mis võiks aidata kaasa nende häirivate juhtumite lahendamisele, samuti politseiga ühendust võtaksid.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411