Reede, september 9, 2016
 

Kandideeri noorte­volikogusse

Hiiumaa noorsootöö keskus kutsub noori vanuses 13–26 kandideerima Hiiu valla noortevolikogusse. Noortevolikogu kutsutakse kokku selleks, et tuua noorte arvamus volikogusse, et volikogu liikmed teaksid, millega tuleks arvestada, kui tehakse noori puudutavaid otsuseid.
Kandideerimisankeete on võimalik saada Kärdla põhikooli huvijuhi ruumist, Lauka põhikooli õpetajate toast, Hiiumaa gümnaasiumi õpilasesinduse ruumist ja Hiiumaa noorsootöö keskuse teise korruse ruumist. Samuti nii Kärdla kui Kõrgessaare noortemajast. Interneti teel on võimalik leida ankeet aadressil www.ntk.hiiuvald.ee. Kandideerimine on avatud 9. septembrist kuni 23. septembrini.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411